Τρόποι Αποστολής

ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Οι παραδόσεις γίνονται  με ΟΔΗΓΟ και δικά μας μεταφορικά μέσα κατόπιν συνεννόησης. Τα μεταφορικά για την αττική ανέρχονται στα 10 € μέχρι τα πρώτα 20 κιλά του προϊόντος.

Άνω των 20 κιλών τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης.

Σε περίπτωση χρήσης αττικής οδού τα διόδια επιβαρύνουν το πελάτη.

Εντός  δικτύου τα ελάχιστα μεταφορικά ανέρχονται στα 3 €.

Σε περίπτωση που απαιτείται χρήση γερανού ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 70,00€.

 

 

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας. Η αποστολή από την έδρα μας μέχρι την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα είναι 5 € και η χρέωση από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα έως τον τελικό προορισμό (το πρακτορείο της περιοχής σας η τον χώρο σας) εξαρτάται από τον όγκο του προϊόντος. Τα ελάχιστα μεταφορικά για αποστολή με πρακτορείο μεταφορών ανέρχονται στα 15 €. Για διαφορετικές τιμολογήσεις θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς από το κατάστημα μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής με την αποστολή δεμάτων μέσω πρακτορείου μεταφορών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΛΤΑ

Η αποστολή με τα Ελτά είναι μια δυνατότητα επιλογής που επιτρέπει στο πελάτη να παραλάβει με αντικαταβολή το προϊόν που έχει παραγγήλλει.

Η αποστολή με Ελτα γίνεται για προϊόντα μέχρι 20 κιλά.

Η χρέωση για το πρώτο κιλό 3,80 € για κάθε επιπλέον κιλό είναι 0,50 €.

Η αντικαταβολή είναι 2,30 € και η παράδοση κατοίκων 0,90 € + 0,10 € για κάθε επιπλέον κιλό.

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER.

 

Τα έξοδα αποστολής με courier για όλη την Ελλάδα υπολογίζετε με βάση το βάρος του προϊόντος.

Η χρέωση με την αντικαταβολή ξεκινάει από 5,5€ για τα πρώτα 3 κιλά. Για κάθε έξτρα κιλό προστίθεται 2€.

 

Χρόνος Αποστολής:

Εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών για τις περιοχές της Αττικής και εντός 7 ημερών στην υπόλοιπη Ελλάδα. Όλες οι άλλες παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελία σας για λόγους ανώτερου βίας (πχ. απεργίες) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

 

 

ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ.

 

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και ισχύουν για παραγγελίες και αγορές ΜΟΝΟ μέσα από το site μας καθώς και από το κατάστημά μας που βρίσκεται Αριστοτέλους 187  Αχαρναί.