Εγγυήσεις - Επιστροφές

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3 ΕΩΣ ΚΑΙ 7 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ 10 ΕΥΡΩ (ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ).

ΤΑ ΠΡΟΊΌΝΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗ. (ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ , ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟΥΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΊΌΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ.

 

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΊΌΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΟ, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ,ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ..

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ-ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΊΌΝΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΚΠΙΠΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 5-6 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΑΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.